Skip to main content

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Leith Date: Sep 19, 2004 12:03pm
Forum: etree Subject: Re: Uploading..

Looking up audio-uploads.archive.org.
Trying audio-uploads.archive.org:21
Connected to audio-uploads.archive.org.:21
220---------- Welcome to Pure-FTPd 1.0.14 ----------
220-You are user number 10 of 500 allowed.
220-Local time is now 19:05 and the load is 0.64. Server port: 21.
220-This is a private system - No anonymous login
220 You will be disconnected after 10 minutes of inactivity.
USER leithsd@gmail.com

331 User leithsd@gmail.com OK. Password required
PASS xxxx
530 Authentication failed, sorry
Disconnecting from site audio-uploads.archive.org.
This is the furthest I have been able to connect. I would love to upload to the site but seems like its a no go.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Brad Leblanc Date: Sep 19, 2004 12:48pm
Forum: etree Subject: Re: Uploading..

Make sure there is no space at the end of your email address in the username field. Make sure the password is identical to the one you use to log in to the website (case sensitive). Make sure you have clicked the link for "Arrange An Upload" above and to the left on the LMA homepage - in the old days, that was how the upload server knew to create a login and home folder for you.

Outside of that, I'm not sure what else to advise.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Leith Date: Sep 20, 2004 2:26am
Forum: etree Subject: Re: Uploading..

thanx for the help. I will try as u suggested.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Leith Date: Sep 21, 2004 3:59am
Forum: etree Subject: Re: Uploading..

Thanx for the help. I have been able to upload to archive I think. I say that because the nxt step is to import the show and there are no shows there. It shows the bands name but no concerts and I have uploaded 2 whole shows. Help?